Uvex LGL 50 CV napszemüveg, fekete-narancs

29.990 Ft
22.990 Ft
23%
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Lezser megjelenés a nagy kontrasztú látásért

Az Uvex LGL 50 ColorVision egy divatos napszemüveg, amihez végső soron napfény se kell, mert ez a napszemüveg olyan kisugárzást kölcsönöz neked, amitől az éjszaka is nappallá változik. A LGL 50 CV a 2022. évben teljesen új a piacon, úgyhogy ezzel a szemüveggel teljesen korszerű lehetsz. Ez a UVEX napszemüveg modell sokoldalú, nőknek és férfiaknak is egyaránt jól áll. Ez a teljes kerettel rendelkező modell félreérthetetlenül mutatja, hogy mindent kockáztatsz. Mint minden napszemüvegnél a boltunkban, nyugodtan hagyatkozhatsz a garantált UV400 szintű védelemre.

Hozd be a nyarat teljes ragyogó pompájában! Az Uvex LGL 50 CV az erős szemüvegkeretet az uvex colorvision® technológiával kombinálja a tökéletes kontraszt érdekében.

Sportos, lezser és abszolút alkalmas a mindennapi használatra – az uvex LGL 50 CV minden helyzettől függetlenül remekül áll, és minden nyári ruhához hozzáad egy utolsó simítást. A minimalista dizájnnal rendelkező keretben a lencse megbízható védelmet nyújt az UV-sugarak ellen. Az uvex colorvision® technológiás tükrös lencséknek köszönhetően az uvex LGL 50 CV modell tökéletes vizuális élményt ígér ragyogó kontraszttal és élénk színekkel.

..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.