Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rollerek

A svájci Micro márka szlogenje „Nothing beats the original-ever!”

Hogy az egész világban az eredeti Micro roller márkát miért nem győzi le semmilyen más roller??

Aki még nem találkozott ezzel a svájci Micro rollerrel, annak most felfedjük a titkot. Általában azonnal a fogyasztói ár amit elsőként szemügyre veszünk; drága, miért ilyen drága ez a rollercsalád. Ezért az árért több rollert is vásárolhatunk; na igen, de milyen minőségűt?!

A svájci tervezésű Micro rollerek külsőre azonnal tükrözik a precíz formatervezést, lendületes színvilágot és nem utolsósorban a felhasznált anyagok minőségét. Ha jobban szemügyre vagy kézbe vesszük bármelyik Micro rollert rögtön feltűnik, hogy nem pár hónapig tudja használni sem gyermek és felnőtt, hanem némi odafigyeléssel, tisztán tartással hosszú évekig egy minőségi közlekedési eszközzel bővíthetjük a járműparkunkat.

A gyermek Micro rollerek miért elöl két kerekűek?

Ezek a rollerek stabilabbak, megáll a roller, nem kell kitámasztani látjuk elsőre. Igen ám, egy 18 hónapos gyermek már képes rollerezni, nem esik el. A kormány oldalirányú mozgatásával, a test súlypontjával kormányozható a rollerrel, képzeljük el mintha szörfözne, snowboardozna vagy gördeszkázna a gyermek a járdán.

Amint nagyobb sebességgel a gyermek elkezd rollerezni, manőverezni; fejlődik a gyermek mozgáskészsége, koncentrálóképessége, nagy motorikus mozgása és egyensúlyozó képessége is egyaránt.

A felnőttek is előszeretettel választják ezt a rollerezési technikát a normál rollerhez viszonyítva, mert egy sokkal élvezetesebb, látványosabb és bulisabb mozgásforma.

Normál kétkerekű rollerek

A junior kisebb, közepes kerekű rollerek gyönyörűen siklanak a kisebb testsúlyú gyermekek lába alatt, a felnőtteknek a nagyobb kerekű 200mm-es átmérőjű rollereket javasoljuk, mivel a nagyobb testsúly alatt a kisméretű kerékkel könnyebben megakadhatunk a járdák repedéseiben.

Általánosságban elmondható, hogy a Micro rollerek kereke egy speciális gumi-műanyag összetétel, mely komoly kopás álló tulajdonsággal rendelkezik; lágy, hangtalan rollerzést eredményez; lakásban padlón, parkettán a tiszta kerék nem hagy nyomot. Az ABEC mérnöki ipari csapágyai pedig gondoskodnak a gyors siklásról. 

Felnőtt roller

Még rengeteg apró dolgot nem is említettünk meg, de kiváncsivá tettünk, látogass el hozzánk üzletbe, a Rózsakert bevásárlóközpontban üzletünk előtt az átriumban, akár a tetőteraszon ki is próbálhatod mindegyik típust, ami készleten van üzletünkben és akár a webáruházban.

Minden Micro rollerre azonnali szervizt biztosítunk, garanciális és azon túli meghibásodás esetén esetben garantált a segítségnyújtás.

Ráadássul a Micro rollerezés mosolygóssá varázsol és nem is gondolnád, de 350 Kcal/óra testmozgással is gazdagít. 
 

Hívd Ügyfélszolgálatunkat bátran, ha kérdésed van: +36304719152

Üzletünket a Budapesten a Rózsakert Bevásárlóközpontban találod minden nap nyitva vagyunk. 1026 Budapest, Gábor Áron u.74-78.