Szállítási feltételek

Kedves leendő Vásárlónk!

 

A webshopunkban leadott rendeléseket az alábbi módon szállítjuk ki, amennyiben nem szeretnél személyesen ellátogatni hozzánk.

GLS futárszolgálat HÁZHOZ szállítás

GLS Csomagpont

FOXPOST automata

RAKTÁRON levő termékeket munkanapon 12.00 óráig történő megrendelés esetén aznap postázzuk GLS futárszolgálattal - következő munkanapi kézbesítéssel, FOXPOST automatába aznap tesszük be a csomagot, ami kb. 2-3 munkanap alatt érkezik a megjelölt automatába.

Ha kész van a csomagod, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag kiszállítás alatt van.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Szállítási költség: 39.999 Ft megrendelési összeghatárig 1.990 Ft GLS futárszolgálat / GLS csomagautomata, FOXPOST automatába 990 Ft,

40.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES a szállítás.

GLS futárszolgálat UTÁNVÉTTEL (maximum 100.000 Ft összeghatárig) történő megrendelés esetén +1000 Ft-ot számítunk fel. Kérjük legyen bizalmad, hogy kifizeted előre a megrendelésed bankkártyával vagy átutalod az összeget. Az utánvét kezelés díja sokszorosára emelkedett, ezért vagyunk kénytelenek bevezetni a plusz költséget és összeghatárt!

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása.

CSOMAGKÖVETÉS

Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, a GLS-től egy e-mailt fogsz kapni, amelyben lehetőséged van címet módosítani. A kézbesítés napján egy e-mail-t fogsz kapni a GLS-től, amelyben lehetőséged van a csomagod követésére.

A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat, ezért a péntek 12 óra után érkezett rendeléseket csak kedden szállítjuk házhoz.

FOXPOST automata üzletünkkel szemben található így a csomagot megrendelést követően akár azonnal elhelyezzük, hogy mihamarabb abba az automatába kerüljön, amelyiket kiválasztod. FOXPOST automatába csak kifizetett csomagot teszünk.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.


BANKI ÁTUTALÁS

Amennyiben banki átutalással szeretnél fizetni, az összeg bankszámlánkra érkezést követően kerül kiszállításra.

UTÁNVÉT

Utánvéttel történő fizetés esetén lehetőséged van a GLS futárszolgálat munkatársánál bankkártyával fizetni.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS WEBÁRUHÁZUNKBAN

A legegyszerűbb és leggyorsabb módja a fizetésnek, a raktáron levő terméket azonnal csomagoljuk és postázzuk GLS futárszolgálattal és csak a csomagot kell várnod, további teendő nincs sem Neked, sem nekünk.

Várjuk megrendelésed.

További kérdés esetén a +36304719152 telefonszámon állunk rendelkezésre.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal, a megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Sikertelen szállítás

A sikertelen szállítással kapcsolatban felmerülő költségeket a Panorama Mobility Systems Kft. visszaterhelheti vagy jogi úton érvényesítheti. Előfordulhat, hogy a szállító nem találja meg a csomag címzettjét vagy a címzett nem tartózkodik a megadott helyen, esetleg nem kapta meg az értesítőt. Ilyen esetekben kérjük jelezze ezt Ügyfélszolgálatunkon és a szállítási díj ismételt felszámításával újra kipostázzuk a csomagot.