Termékek Menü

Szállítási feltételek

Kedves leendő Vásárlónk!

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

RAKTÁRON levő termékeket munkanapon 12.00 óráig történő megrendelés esetén (vagy a futár érkezéséig, aki elviszi tőlünk a csomagokat) aznap postázzuk a DPD futárszolgálattal következő munkanapi kézbesítéssel.

Ha kész van a csomagod, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag kiszállítás alatt van, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Szállítási költség: 14.985 Ft megrendelési összeghatárig 1.490 Ft, 14.990 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás.

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a DPD futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása.

CSOMAGKÖVETÉS

Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, a DPD-től egy e-mailt fogsz kapni, amelyben lehetőséged van címet módosítani. A kézbesítés napján egy e-mail-t fogsz kapni a DPD-től, amelyben lehetőséged van a csomagod követésére.

A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat, ezért a péntek 12 óra után érkezett rendeléseket csak kedden szállítjuk házhoz.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.


BANKI ÁTUTALÁS

Amennyiben banki átutalással szeretnél fizetni, az összeg bankszámlánkra érkezést követően kerül kiszállításra.

UTÁNVÉT

Utánvéttel történő fizetés esetén lehetőséged van a DPD futárszolgálat munkatársánál bankkártyával fizetni.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS WEBÁRUHÁZUNKBAN

A legegyszerűbb és leggyorsabb módja a fizetésnek, a raktáron levő terméket azonnal csomagoljuk és postázzuk DPd futárszolgálattal és csak a csomagot kell várnod, további teendő nincs sem Neked, sem nekünk.

Várjuk megrendelésed.

További kérdés esetén a +36304719152 telefonszámon állunk rendelkezésre.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal, a megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Sikertelen szállítás

A sikertelen szállítással kapcsolatban felmerülő költségeket a Panorama Mobility Systems Kft. visszaterhelheti vagy jogi úton érvényesítheti. Előfordulhat, hogy a szállító nem találja meg a csomag címzettjét vagy a címzett nem tartózkodik a megadott helyen, esetleg nem kapta meg az értesítőt. Ilyen esetekben kérjük jelezze ezt Ügyfélszolgálatunkon és a szállítási díj ismételt felszámításával újra kipostázzuk a csomagot.

Kerékpárvásárlás futárszolgálattal történő postázás esetén 

A kerékpárok 90%-os összeszereltséggel kerülnek postázásra. Kérjük a terméket szakszervizben szereltesse össze, ennek díja 5.000-6.000 Forint, amely a vásárlót terheli. A kerékpárok jótállása a szakszerviz által elvégzett üzembe helyezés napján kezdődik. Az üzembe helyezést végző céggel kérjük érvényesíttesse a jótállási jegyen található szelvényt. A hivatalosan üzembe nem helyezett kerékpárok ebből eredő hibáit a jótállás keretén belül nem tudjuk javítani.