Felnőtt roller

Normál kétkerekű Micro rollerek

Válassza a 200 mm-es kerékméretet. A nagyobb testsúly miatt kisebb a valószínűsége, hogy megakad a nagyobb kerék ugyanabban a repedésben. A svájci Micro vállalat odafigyel a részletekre, alacsony fellépőt tevezett a komfortosabb rollerezéshez, mivel minél alacsonyabban van a roller fellépője annál kevésbé kell hajlítani a lábunkat, így kevésbé terheli az izületet a teljes testsúly. 

Mindennapos közlekedéshez a Micro FLEX DELUXE rollert ajánljuk, mivel ennek rétegelt falemezes fellépője a padkáról való ugratáskor, útegyenletlenség esetén jobban elnyeli a rázkódást, fékrendszere gyorsabb megállást biztosít, ami nagyon praktikus, ha mindennap használjuk rollerünket.

A teleszkópos Suspension roller egy újdonság, mely egy igazi férfi roller. A gyönyörű bronz szín, a két darab teleszkóp, a hosszú és széles fellépő, a magasabb kormány komfortos rollerezésre vágyó férfiakat várja.

Elöl kétkerekű rollerek

Ha egy felnőtt újra gyermek szeretne lenni vagy imádja nézni a gyermekeit, hogyan manővereznek Mini vagy Maxi Micro rollereikkel, akkor ajánljuk a Compact avgy Original 2.0 Micro rollereket. A gördeszkázás, szörfözés és snowboardozás élményét élheted át felnőttként, ha rollerezel egy ilyen elöl kétkerekű rollerrel. Imádni fogod, főleg ha szereted a vagány dolgokat.

Szabadidős vagy napi közlekedési eszköz

A kerékpár az egyik leggyorsabb a közlekedés a nagyvárosokban, de előfordul, hogy csúcsidőben a biciklis utakon is torlódás alakul ki. Kétségtelen, hogy az autóhoz képest így is szabadabb a városi bicajozás, de ha igazán dugómentes és szórakoztató közlekedési eszközt keresel, akkor a rollert imádni fogod.

Micro roller

A rollerek kormányát olyan anyagból készítik, mely nagyon kényelmessé teszik a rollerezést, nem töri fel a kezet. A kormány magasságát a felnőttek esetében is könnyen lehet fokozatmentesen variálni, így akár magasra nőtt gyermeklelkű irodisták is felpattanhatnak rá. A rollerek teherbírását is átszabták a nagyobb termetre, a legtöbb Micro rollert maximum 100 kilogrammra kalibrálják.  

A kerékpárral szemben rövidtávon a roller felhasználóbarátabb. Nem kell bíbelődni a tárolással és a lakatolással, de még borús idő esetén is elindulhatunk vele, ha elered az eső, csak összehajtjuk, esetleg beletesszük a roller táskájába és felszállunk a tömegközlekedési eszközre. Távolabbi kiruccanásokhoz is magunkkal vihetjük: elfér általában egy nagyobb bőröndben, a repülőn is csak pár kiló extrasúly, városnézéshez pedig egy tökéletes társ.

Ha Ön is kedvet kapott a rollerezéshez, válogasson webshopunkban és fedezze fel a rollerek világát! Svájci Micro rollereink kiváló megoldást jelentenek a hétköznapokban bárkinek!

A hazai Micro roller palettán a gyerekek részére is nagy a kínálat. Vásárlás előtt a Micro rollereket személyesen is kipróbálhatod!

Felnőtt Micro roller