Zajo Anniviers W Pull női polár pulóver, fekete, XL

Méret
XL
31.690 Ft
13.990 Ft
56%
Elérhetőség: KÉSZLETEN: üzletben-webáruházban
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítási idő: 2023. október 02.
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

TECHNIKAI ADATOK

lapos varrások a kellemetlen kidörzsölődés ellen
összehajtva kis helyet foglal el és könnyű súlyú 
kényelmes és rugalmas anyagból

High tech surfaces are the latest trend in sports apparel - even for fleece. The Tecnostretch line from Pontetorto perfectly satisfies the requirements for a clean look and high elasticity while delivering top insulation performance.

The Tecnostretch Fleece family with pile on the reverse side is the fastest growing product category at Pontetorto. An addition of spandex gives the fabric its stretch and special elasticity, while the smooth outers provide the high tech look. All the while, the insulating properties of Pontetorto fleece remain, because the plush inners (sheared and napped or unbrushed with visible loops) trap a large volume of warming air inside.

Production requires skill and craftsmanship, the items should be just as resistant to snagging and pilling (pulled threads and balling) as all the other fleece qualities from Pontetorto. Many years of development and experience has enabled Pontetorto to achieve the ideal combination of fiber density and knitting technique to produce incomparably light, soft, elastic, and yet still durable fabrics.

YKK® 

AZ YKK termékeket az iparág minden területén meg lehet találni. Az YKK sokféle cipzárt, gombot, patentot, csatot és rögzítéseket gyárt. Termékeinek magas minősége általánosan elismert és közismert. Mi kizárólag YKK cipzárokat és csatokat használunk a Zajo termékekhez.

ANYAG PONTETORTO TECNOSTRETCH®, YKK®
POLÁR Igen
TÖMEG 270    g
STRUKTÚRA 88% Polyester, 12% Elasthane
CARE A polár szövetek moshatók mosógépben szintetikus anyagoknak megfelelő, 30-40°C-os programon, az ápolási útmutató jelzéseit követve. Ezeket az anyagokat folyékony mosószerekkel moshatjuk. Mosóporok alkalmazása nem javasolt. A mosószerek ne tartalmazzanak fehérítő, fényesítő adalékokat. Vízlágyítók és szövetlágyítók használata nem ajánlott. A mosógép dobját ne töltsük meg teljesen, a ruha és a dob teteje között legyen legalább 10-15 mm rés, ami biztosítja a ruhák megfelelő mozgását és meggátolja az összegyűrődést. Ha nincs külön erre vonatkozó utasítás a ruhadarabon, akkor alacsony hőmérsékleten száríthatók, válasszuk a „sport ruházat” programot a szárítógépen. Azon polár termékek melyek varrottak nem vasalhatók mivel a varrás „lazul” és az anyag elveszíti szigetelő képességét. Ha mindenképp szükséges a ruhadarab vasalása , akkor függőleges vagy hagyományos gőzölős vasalóval vasaljuk megfelelő gőznyomáson. Tegyünk egy pamut szövetdarabot a vasaló és a ruha közé. A vasalót ne nyomjuk rá, tartsuk lazán az anyagon, ne gőzöljük közvetlenül a ruhadarabot. A nyomás és hőmérséklet biztosítja a vasalást. Minden anyag bolyhosodik valamilyen fokon. Ha összehasonlítjuk a rövidszálú és a „borzas” polár anyagokat, az utóbbi gyengédebb a bőrhöz, ám hajlamosabb a bolyhosodásra. A bolyhosodás nem befolyásolja a ZAJO polár anyagok teljesítményét vagy kényelmességét.

..

NEM NŐI

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.