Uvex Primo white-lime mat sísisak, 52-55 cm

Méret
52-55cm
34.990 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: KÉSZLETEN: üzletben-webáruházban
Várható szállítási idő: 2022. január 19.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Az Uvex Primo sísisak a külső ütésálló polikarbonát réteg komponense garantálja a maximális biztonságot, a belső injektált EPS hab pedig a szükséges komfortról és ütéscsillapításról gondoskodik. Ezen technológia nagy előnye, hogy nagyon alacsony tömegű, közben maximálisan ellenálló. A 3D IAS rendszer gondoskodik hogy tökéletesen igazodjon a fej formájához - minden irányban beállítható. Egy kézzel síelés közben is állítható.

A zárható szellőző rendszer gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről a sisak belsejében. Ha meleg van kellemesen hűsít, ha váratlanul megváltozik az időjárás elegendő egyszerűen lezárni a sisak szellőző nyílásait. A sisak belseje meleg és száraz marad. Fast Adapting System garantálja, hogy a pántok egyszerűen és folyamatosan beállíthatóak pontosan a fej formájához.

A Monomatic rögzítő rendszer az áll alatt, amit Ön a saját igényei alapján állíthat be. Kényelmesen egy gomb és akár egy kéz segítségével is bekapcsolható. Lapos szerkezetű - a kéz kifordítása nélkül használható. 

A sisak hátsó részében egy beépített tartó található a síszemüvegek számára. Garantálja, hogy a síszemüveget nem fogja elveszíteni a sípályán. A kivehető antiallergén betét is nagyon praktikus, mivel egyszerűen kimosható. 

Az Uvex Primo sísisak fő jellemzői:

    Inmould gyártási technológia
    innovatív lezárható szellőző rendszer
    szemüvegtartó
    Monomatic egyszerű ki- és bekapcsolás
    Fast Adapting System - praktikus és egyszerű bekapcsolás
    kivehető antiallergén betét
    Németországban készült
    megfelel az EN 1077:2007 B szabványnak

..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.