Uvex Legend 2.0 sísisak, anthracite mat, 52-55cm

34.990 Ft
24.990 Ft
29%
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Az ultrakönnyű Uvex Legend 2.0 sísisak lenyűgöző dizájnjával és intelligens, csúcstechnológiás szellőztetési rendszerével nyűgöz le. A bevált IAS 3D rendszernek köszönhetően a sisak könnyen állítható - magasságban és szélességben egyaránt -, hogy illeszkedjen a fej egyedi formájához. Az extra kényelem érdekében pedig a belső bélés kivehető.

Az uvex 2.0 legenda kompromisszumok nélküli teljesítményt képvisel az egész hegyen, mely elődjének továbbfejlesztése. Az ultrakönnyű és rendkívül biztonságos, feltűnő kialakítású sisak alacsonyabb profillal és jobb aerodinamikával rendelkezik. Ezen kívül a teljes verzió optimalizált belső kialakítású, továbbfejlesztett illeszkedéssel, amely az IAS 3D rendszeren keresztül optimálisan állítható, hogy pontosan a megfelelő szélességet és magasságot kapja. Az aktív szellőzőrendszer állítható, hogy optimális hőmérsékletet biztosítson a sisakban. Az extra kényelem érdekében pedig a belső bélés kivehető.

Monomatikus: Az uvex monomatic komfortzár egy kézzel nyitható és zárható.

FAS ( Fast Adapting System ) : A gyors pántbeállító rendszer könnyen és folyamatosan a fej pontos formájához igazítható. A sisak minden helyzetben biztonságban marad a fejen, és a pántok mindig a legjobb helyzetben vannak.

..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.