Uvex Flizz FM pink síszemüveg

17.990 Ft
12.990 Ft
28%
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Az Uvex Flizz FM egy tükrös síszemüveg. Kompakt kialakításának köszönhetően keskeny arcra vagy gyerekeknek egy megbízhatóan védő szemüveg UVA, UVB, UVC és infravörös sugárzás ellen. Duplalencsés, a speciális supravision® páramentesítő réteg garantálja a tiszta látást, még rossz időben. A decentralizált lencse vízszintes görbülete torzítás nélkül szélesebb perifériás látást tesz lehetővé.

Törésálló lencse:
Az Uvex minden körülmények között garantálja a maximális szemvédelmet: speciálisan gyártott polikarbonát lencsék, amelyek megfelelnek a sí- és védőszemüveg szabványának. A teszt során ellenállósági tesztnek vetették alá őket 162 km / h sebességgel repült 6 mm-es acélgolyókkal szemben. Nincs törés. A maximális védelem érdekében.

Tükrös felület FM:
A fényvisszaverő technológia 18 filmréteggel borított lencse jó képhatást fejt ki, ráadásul véd a 780–1000 nm hullámhosszú infravörös sugárzástól. A polimer lencsében található speciális pigmentek aktiválják a szűrőt, amely megszünteti és elnyeli ezt a sugárzást. A hőterhelés jelentősen csökken, ami csökkenti a szem kiszáradását és fáradtságát - megelőzi a szürkehályog kialakulását.

Supravision® : párasodás mentesítő réteg.
Az egyedülálló uvex [supravision®] technológia rendkívüli ellenállást biztosít a lencse falainak kívülről történő karcolódása ellen, és folyamatos védelmet nyújt a belső párásodás ellen.

UV-védelem a síszemüvegeknél:
A közvetlenül az anyagba beépített UV-elnyelő szűrők 100% -ban megvédik a retinát az UV-károsodástól 400 nm-ig. Minden uvex szemüveg 100% UVA, UVB és UVC védelmet nyújt.

Rugalmas gumipánttal szerelt, állítható hosszúsággal.

..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.