Termékek Menü
0
Kategóriák

Zajo túraruházat

Azokat a Zajo termékeket, melyek raktáron szerepelnek a webáruházban, megtalálod üzletünkben a Rózsakert Bevásárlóközpontban. Bármely egyéb terméket szívesen megrendelünk a Zajotól, akár olyan a www.zajo.net oldalon készleten levő terméket is, ami a mi webáruházunkban vagy az üzletünkben nem található meg. Keress telefonon +36304719152 vagy emailben awearsport@gmail.com, szívesen segítünk.

Minden a térdnadrágokkal kezdődött

A Zajo-t 1996. július 1-én alapította Juraj Králik Szlovákiában. Kezdetben a cég egy garázsban működött. Maga az ötlet onnan jött, hogy akkoriban nagy hiány volt klasszikus túranadrágból (szlovákul golfky). Aztán az a lassan elvárássá alakuló gyakorlatias szempont, hogy “maradjunk szárazon a túrán” kialakított egy kiszolgáló szférát, melyben a Zajo márka a szlovák túraruházat legnagyobb szereplőjévé vált.

Messziről jutottunk idáig, de még messzebbre szeretnénk jutni

Az évek múlásával az egy túranadrág modellből a túra- és szabadidős ruházat széles kollekcióját alakítottuk ki. Ma már olyan felszereléseket is gyártunk, mint a sátrak és a matracok, egyéb kiegészítők. Az állandóan gyarapodó kollekciót a hazai és a külföldi piacok elvárásai egyaránt befolyásolják, miközben egyre több magas teljesítésű, high-end anyagot használunk olyan elismert márkáktól, mint amilyen a Polartec, a Schoeller, a eVent és a Sympatex.

Minőségi garancia

Termékeink külleme is sokat változott. 2007-ben megváltoztattuk a logónkat és cégünk elnyerte az ISO 9001 és az ISO 14001 minősítéseket. Termékeink minőségét bizonyítja médiában való szereplésünk (pl. a Celebrity Camp és Miss Universe 2008 műsorokban szinte minden szlovák televiziós csatorna képviselőjét mi öltöztettük) és az is, hogy számos expedíciót támogathattunk (Lipari, Himalája, Tilichopeak).

Felfelé haladunk

Jelenleg több mint 60 szlovákiai boltban lehet Zajo termékeket kapni és jelen vagyunk 17 más országban is, így Magyarországon is. Kezdetben egy túranadrágunk volt. Most több mint 230 féle ruha és felszerelés modellünk van.

Üzletünk

Bármilyen kérdésed van hívj bátran! +36304719152

Rózsakert Bevásárlóközpont, földszint, átrium

1026 Budapest, Gábor Áron u.74-78.

Hétfő-Péntek: 10.00 - 20.00

Szombat: 10.00 - 19.00

Vasárnap: 10.00 - 16.00

Ingyenes házhoz szállítás*

Következő munkanapi kiszállítás 15.00 óráig leadott rendelések esetén.

*9990 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás Magyarország teljes területén az DPD futárszolgálattal.

Bankkártyás fizetés