Termékek Menü

Szállítási feltételek

Cégünk arra törekszik, hogy a megrendelt termék(ek)et a lehető leggyorsabban juttassuk el Önhöz a DPD futárszolgálattal, következő munkanapi kézbesítéssel vagy személyesen veheti át az a-Wear Sport üzletünkben a Rózsakert Bevásárlóközpontban, 1026 Budapest, Gábor Áron u.74-78. földszint, átrium, parkolási díj 2 óra 200 Ft. 

Szállítási költség: 14.985 Ft megrendelési összeghatárig 1490 Ft a szállítási költség, 14.990 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás díja.

termék várható szállítási idejét a termék mellett található elérhetőség/raktári állapot ismerteti. Megrendelés esetén visszaigazoló emailt küldünk a várható szállításról vagy az átvétel időpontjáról.

RAKTÁRON: A saját vagy belföldi raktárkészletről történő megrendelés esetén a várható szállítási idő 1-5 munkanap.

Micro rollerek RAKTÁRON elérhetőséggel  KIVÉTEL nélkül az üzletünkben megtekinthetőek és minden esetben megrendelhetőek a webáruházunkban.

A Micro rollereket munkanap 12.00-ig azon a napon postázzuk KÖVETKEZŐ MUNKANAPI kézbesítéssel, 12.00 után történő rendelés esetén a következô munkanapon kerül postázásra a termék.

RENDELHETŐ: Amennyiben a  termék külföldi raktárkészletről kerül beszerzésre, rendelését követően azonnal felvesszük a kapcsolatot a beszállítónkkal és meggyőződünk a termék elérhetőségéről. Legkésőbb a rendelés beérkezését követő első munkanapon tájékoztatjuk e-mailben a pontos szállítási időről kb.2 napos pontossággal, ilyenkor a várható szállítási idő 1-3 hét.

Amennyiben több tételből álló rendeléséből az egyik részére azonnal szüksége van, ezt Ügyfélszolgálatunkon tudja jelezni email-ben vagy telefonon. Számolnia kell azonban ilyenkor azzal, hogy a csomag kettébontásával két szállítási díjat számolunk fel automatikusan.

Amennyiben van a rendszerünkben korábbi, függőben lévő rendelése, akkor a következő rendelést is ahhoz csatolja a programunk, így egyben kerül majd szállításra egy szállítási díjjal! Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogyha eszébe jut pár percen/órán belül, hogy valami kimaradt, akkor nyugodtan „hozzárendelheti" a korábbi rendeléséhez. 

Értelemszerűen, ha a rendelés hétvégén (szombat, vasárnap) vagy pénteken 15.00 óra után érkezik be, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot, mivel a futárcégek csak hétköznap szállítanak ki küldeményeket. Az is késedelmet okozhat, ha a rendelés kapcsán további kommunikációra van szükség az awearsport.hu internetes üzlet és a kedves vásárló között (hibás, vagy hiányos adatok stb.).

Szállítási díjak

14.985 Forint alatti vásárlás esetén 1.490 Forint a szállítás díja

14.990 Forint feletti vásárlás esetén INGYENES a házhoz szállítás

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal, a megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Sikertelen szállítás

A sikertelen szállítással kapcsolatban felmerülő költségeket a Panorama Mobility Systems Kft. visszaterhelheti vagy jogi úton érvényesítheti. Előfordulhat, hogy a szállító nem találja meg a csomag címzettjét vagy a címzett nem tartózkodik a megadott helyen, esetleg nem kapta meg az értesítőt. Ilyen esetekben kérjük jelezze ezt Ügyfélszolgálatunkon és a szállítási díj ismételt felszámításával újra kipostázzuk a csomagot.

Kerékpárvásárlás futárszolgálattal történő postázás esetén 

A kerékpárok 90%-os összeszereltséggel kerülnek postázásra. Kérjük a terméket szakszervizben szereltesse össze, ennek díja 3.000-5.000 Forint, amely a vásárlót terheli. A kerékpárok jótállása a szakszerviz által elvégzett üzembe helyezés napján kezdődik. Az üzembe helyezést végző céggel kérjük érvényesíttesse a jótállási jegyen található szelvényt. A hivatalosan üzembe nem helyezett kerékpárok ebből eredő hibáit a jótállás keretén belül nem tudjuk javítani.