Protest

Snowboardosok egy kis csoportja alapította Hollandiában 1993-ban

Így van: Hollandia. Az egyik leglaposabb hely az univerzumban. Pontosan öt domb és tizennégy hullám otthona. Így van: megszámoltuk a dombok és a hullámok számát, és azt mondtuk: „A pokolba a logikával, a pokolba az akadályokkal – Csináljuk, amit szeretünk.” Az első nap óta azon vagyunk, hogy jobb hellyé tegyük a világot a deszkások számára – mind a lejtőkön, mind a vízben. Ezt úgy tesszük, hogy divatos és funkcionális sportruházatot tervezünk megfizethető áron.

Emlékeztetve a világot, hogy a beszállás szórakoztató. És azáltal, hogy segítünk az embereknek legyőzni bármit is, ami köztük és a tábláik között van. Új perspektíva minden beszálló számára. A kezdők, akik nem egészen biztosak abban, hogy megvan-e, ami kell. A mesterek, akik talán elfelejtették az utazás tiszta örömét. A cinikusok, akiknek több millió reklámot nyomtak le a torkukon. A munkamániások túl sok felelősséggel és túl kevés idővel. Emlékeztetjük a versenyzőket, hogy miért tették fel a lábukat egy deszkára – hogy jól érezzék magukat! A nem deszkázókat pedig azzal a hitünkkel inspiráljuk, hogy mindenki jól érezheti magát a pályákon vagy a hullámokon. Ruháink úgy készültek, hogy támogassák az alapvető versenyzőket. De olyan embereket is céloznak, akik egyszerűen csak szórakozni akarnak egy deszkán, és jól akarnak kinézni. Célunk, hogy ruháinkat minél több bentlakó elérhesse.
Divatos és funkcionális sportruházatot készítünk a deszkások számára minden szinten

Teljesen funkcionális deszkaruházatunk az újoncok számára egyaránt a legújabb stílus- és színtrendeket tükrözi. Hiszünk abban, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a részletekre: anyagok, cipzárak, hímzések, varrások, szövetek, textúrák, felületkezelések és mosások. Ez adja kínálatunknak a gazdag és exkluzív megjelenést. Két fő kollekciónk a tavasz/nyár és az ősz/tél. Mindegyik kollekcióhoz tartozik egy férfi és női vonal, valamint egy fiú és lány vonal.
A design az az üzemanyag, amely mozgásban tart.

Minden évszakban Tokiótól New Yorkig felhasználjuk a legújabb divatterveket. Terveink között szerepel az új technikák és a szövettechnológiai fejlesztések alkalmazása, beleértve a rendkívül vízálló és lélegző anyagokat is. Ezek az újítások nemcsak teljes funkcionalitást és védelmet biztosítanak, hanem beépítik és kiegészítik a világ legújabb trendjeit és stílusait.

Rendezés: