Powerslide Urban kids állítható görkorcsolya, fehér-pink, 35-38

Méret
35-38
24.990 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: KÉSZLETEN: üzletben-webáruházban
Várható szállítási idő: 2022. május 27.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Powerslide KHAAN sorozata egy 2014-ben kifejlesztett, bevált freeskate alapokra épülő görkorcsolya vonal. Maga a KHAAN elnevezés mindig magát a cipő héj formáját jelöli ezeknél a görkorcsolyáknál, az erre a cipőre épülő különböző felszereltség adja meg a görkorcsolya további tulajdonságait és felhasználási területét. Ez egy üvegszál erősítésű composit anyag, ami erős tartós, kifejezetten nagy igénybevételre lett kitalálva. Fontos tudni hogy ez a cipőforma átlagos, vagy az átlagnál esetleg kicsit szélesebb lábakra illeszkedik igazán. Saját tapasztalatunkból elmondhatjuk, hogy a nagyon széles lábúaknak, esetleg K2 puha cipős vonalban érdemes gondolkodni.

A kényelm, a felső kategóriás minőség, a nem túl magas ár miatt, illetve, hogy szélesebb lábra is illeszkedik a görkorcsolya, ez az egyik legkedveltebb típusunk a keménycipős kategóriában. A görkorcsolya a bélés tulajdonságainak és a minőségi anyagoknak köszönhetően, extra hatékony, strapabíró és kényelmes lett. A KHAAN széria bármelyik modellje kiválóan fog szolgálni a helyi bicikli utakon és a városokban való tekergés során is, de megállja a helyét a kezdő szlalom szerelmesei közt is.


A KHAAN belső cipője (bélése) kivehető. Ennek köszönhetően akár mosható is, bár mi ezt csak végső esetben szoktuk javasolni, kímélő mosással. Ahogy a cipőknek, a béléseknek sem tesz igazán jót a mosás.
A cipő héja egy nagyon erős üvegszál erősítéses composit műanyagból készül, ami nem teljesen zárt, hanem légcsatornákkal van ellátva. Ez járul hozzá legfőképpen a kényelemhez a könnyű súlyhoz és a legoptimálisabb szellőzéshez.

A váz és a hozzá kapcsolódó szár tökéletesen és stabilan tartja a bokát és a sarkat. Az erős héj pedig masszívan de kényelmesen tartja a lábat, így a hajtási energia teljesen át tud adódni a síneknek és kerekeknek.

A korcsolya bekötéséről a hagyományos de megerősített cipőfűző, középen a lábfejnél és felül pedig egy micro csat gondoskodik.

A cipő erősségéből adódóan sokkal jobban bírja a napi szintű nyúzást, és az esetleges sok esést a gyakorlások közben. 

..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.