Összecsukható felnőtt roller

A felnőtt rollerekkel való mindennepi közlekedés nagyon praktikus és gyors megoldás. Ezt a komfortot emeli az a lehetőség, hogy a felnőttek számára is könnyen használható Micro rollerek pillanatok alatt összecsukhatók. Az összecsukható rollerek nagy előnye, hogy közlekedési eszközre is felszállhatunk vele, illetve munkahelyünkön az íróasztal mellett, vagy éppen az öltözőszekrényünkben is kis helyen elfér, így biztosan nem lesz útban. Azzal, hogy összecsukjuk és az íróasztalunk mellett elhelyezzük nagy mértékben csökkenti annak az esélyét, hogy ellopják kevdenc közlekedési eszközünket. 
Tudtad, hogy ha összecsukható rollerrel közlekedsz akkor több kalóriát égetsz el, mintha sétálnál, vagy éppen bringáznál?

séta: 149 cal / óra
bicikli: 270 cal / óra
rollerezés: 350 cal / óra

Ezenkívül pénzt és időt spórolsz, ha rollerrel közlekedsz és nem autóval a belvárosban.

Nézd meg most az összecsukható felnőtt roller kínálatunkat:

Összecsukható felnőtt rollerek

Hol próbálhatod ki vásárlás előtt?

Felnőtt roller tesztelési lehetőséget itt találsz...

A Micro rollerek legfontosabb szembetűnő tulajdonsága a svájci minőséget tükröző megjelenés.

Kerekek: olyan gumi-műanyag összetételűek, melyek hangtalan, lágy, gyors rollerezést tesznek lehetővé, az ABEC9 ipari csapágyaknak köszönhetően erőlködés nélkül rollerezhetünk hosszű kilométereken keresztül. A kerekek nagy kopásállósággal rendelkeznek, ez sok száz-ezer kilométer megtétele után cserélendőek csupán.

Alacsony fellépő: a térd, csípő izületek, combizom kímélését szolgálja, a fellépő párhuzamos felezésével a lábak könnyedén cserélhetőek rollerezés közben.

Összecsukható: egy zárszerkezet kinyitásával és két darab biztonsági gomb egyszerre történő benyomásával másodpercek alatt összecsukható és kinyitható a roller.

Kormánymagasság: fokozatmentesen bárhol beállítható, olyan szivacsmarkolattal szerelt, mely a szervezetre nézve nem tartalmaz káros műanyagot, évekig kiszolgálja a rollerezőt, ha nem sérül meg.

Lássuk milyen felnőtt rollereket próbálhatsz ki üzletünkben:

VÁROSI roller, a komfortért, akár hosszú távokra, akár szabadidős tevékenységhez

Csodálatos FEHÉR színű csajos roller

Státusz szimbólum svájci FELNŐTT roller

Kisebb helyigényű extra gyors 14,5 cm átmérőjű kerekekkel

Teleszkópos roller magas testsúly esetén


Reméljük, hogy sikerült választ adunk kérdéseidre és mielőbb kipróbálod rollereinket üzletünkben!

Ügyfelszolgálatunk szívesen fogadja hívásod.

+36304719152