Termékek Menü
0
Kategóriák

Melyik a legjobb roller márka?

Melyik roller márkát válasszam?

A svájci Micro rollert jogosan nevezhetjük a világ egyik vezető roller márkájának. Ennek sok-sok oka van, hogy miért olyan népszerű ez a roller márka a világon.

A svájci design egy nagyon elegáns megjelenést ad az egész Micro roller családnak. A felhasznált anyagok minősége azonnal, első pillanatban látszik, még a nem szakavatott szemű érdeklődő számára is. A csapágyak egy élménydús siklást biztosítanak, nagyon kis ellenállás nélkül, hangtalanul, erőlködés nélkül rollerezhetünk sok-sok kiloméreteren keresztül. A rollerek kiválasztás során ezek a szempontok döntő fontosságúak. De a leírásnál a legtöbbször sokkal jobb bizonyíték a személyes kipróbálás. Amikor kipróbálunk egy "nagyáruházi" rollert és utána gurulunk egy Micro rollerrel a fentebb leírt sorok maximálisan értelmet nyernek.

Melyik rollert válasszam?

Ha nincs lehetőség a személyes próbára, akkor a roller választás előtt feltétlen kérdezzük meg egy roller szakértő véleményét. Üzletünkben a roller szakértőnk ingyenes tanácsadást biztosítanak. Testreszabott megoldásokkal segítenek a tökéletes roller kiválasztásában.

Üzletünk

Bármilyen kérdésed van hívj bátran! +36304719152

Rózsakert Bevásárlóközpont, földszint, átrium

1026 Budapest, Gábor Áron u.74-78.

Hétfő-Péntek: 10.00 - 20.00

Szombat: 10.00 - 19.00

Vasárnap: 10.00 - 16.00

Ingyenes házhoz szállítás*

Következő munkanapi kiszállítás 15.00 óráig leadott rendelések esetén.

*9990 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás Magyarország teljes területén az DPD futárszolgálattal.

Bankkártyás fizetés