Termékek Menü

Miért Micro roller?

  • Kiváló minőségű termékek
  • Szakértő tanácsadás üzletben, telefonon
  • Következő munkanapi szállítás

Maxi Micro Deluxe roller LEHAJTHATÓ kormánnyal, vulkánszürke

Ár:
39.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Várható szállítási idő:Raktáron elérhetőség esetén a mai napon 12.00 óráig megrendelt termék következő munkanap kerül kiszállításra. 2019. november 18.
Elérhetőség:Rendelhető terméket 5-14 munkanap alatt tudunk beszerezni raktárkészlet függvényében. KÉSZLETEN: üzletben-webáruházban

Részletes leírás

 

Youtube videók

Leírás

A Maxi Micro Deluxe FOLDABLE lehajtható kormányú roller praktikus megoldás mindennapos használat során. A fokozatmentesen állítható kormányt egy könnyedén működtethető, biztonságos zárszerkezettel látták el. Ezt a típusú háromkerekű gyerek rollert 5-12 éves gyermekek használják, 70 kg-ig terhelhető, a fellépő csúszásmentes felületét a márkanév és típus betűi töltik be. A Maxi Micro rollerek irányítása a gördeszkázáshoz, szörfözéshez hasonlóan a test súlypontjának áthelyezésével, a kormány oldalirányú elhúzásával történik. Hogy miért is nagyszerű ez? Mert ezáltal sokkal vagányabb, izgalmasabb rollerezést kapnak a lábuk alá a gyerekek, mely fejleszti a mozgáskészséget, koncentráló képességet és a nagy motorikus mozgásokat. Több nyugati országban már terápiás célokra is alkalmazzák a háromkerekű Micro rollereket sok-sok esetben. A Maxi Micro Deluxe rollercsalád egy komoly minőségű műanyag roller, mely hosszú távon garantálja a rollerezés élményét az ipari kerékcsapágyaknak és a kerekek minőségének köszönhetően.  

A roller rendeltetésszerű használat mellett az eladástól számított 2 éves gyártói garanciával rendelkezik.

A roller használata közben bukósisak használata javasolt.

..

Paraméterek

Roller súlya 2,8 kg
Magasság 67-91 cm
Szélesség 24 cm
Hossz 56 cm
Kerék átmérők 12/8 cm
Kerekek szélessége 3/2,4 cm
Csapágy ABEC9
Tengelytáv 46 cm
Felhasznált anyagok GFK, PP, ALU
Fellépő hossza 33 cm
Fellépő szélessége 14,2 cm
Maximum terhelhetőség 70kg!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások még ezt is választják!