Termékek Menü

Trelock zárak, U-lakatok, láncok

Trelock 1854 óta

Egy márka sikerességéről mindig a vevő dönt. A Trelock története 1854-re nyúlik vissza. A Trelock több mint 150 éves múltja a megbízhatóság, és a műszaki szakértelem záloga. A hírnév mely világszerte elismert, igazolja az innovatív Trelock termékek minőségét.
 

A Vállalat - Egy Csapat - Egy küldetés

A TRELOCK Csoport gondoskodik a folyamatos és hatékony kutatásról, fejlesztésről, irányítja a minőségbiztosítást és a logisztikai folyamatokat. A Trelock az irányítást a világ több különböző pontján végzi. Főbb központok: Münster, Hong Kong és Malaysia

Hagyomány és jövő

TRELOCK - a márka a védelemért . A cég története a kerékpár zárakkal, a védelemmel kezdődött.

Ma már a Trelock márka

 • a védelem, mint kerékpár zárak
 • a biztonság, mint kerékpár világítás
 • és a kontrol, mint kerékpár computerek

Trelock olyan ínyenségeket tartogat a kerékpársport kedvelőinek mint:

 • az Ls 950 kerékpár világítás, mely "vetekszik" egy autó fényerejével
 • Vagy a csomagtartós U lakat, mely 2 funkciót lát el egyszerre.
  Sokak számára problémát jelent hová is tegyék a kerékpár zárat menet közben, hogy ne legyen útban, ne vegye el mondjuk a kulacstartó helyét és ne az övünkön kelljen cipelni. A vázra rögzíthető U lakatok nem minden esetben szerelhetők fel kedvünk szerint, illetve a Trelock csomagtartós U lakat másik nagy előnye, hogy a csomagtartó funkciót is biztosítja a kerékpáron!
  trelock-ulakat
 • Nem utolsó sorban kiemelkedő hajtogatós lakat választékával is kedveskedik nekünk a Trelock, melyeket már ismerhetünk korábbról, de most rendkívül kedvező árfekvéstől érhetjük el ezeket.
   
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.