K2 Merlin Girl white-lilac gyerek állítható görkorcsolya, 29-34

Méret
26.990 Ft
Gyártó:
Elérhetőség: KÉSZLETEN: üzletben-webáruházban
Várható szállítási idő: 2022. január 19.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

K2 Merlin girl gyerek fitnesz/rekreációs görkorcsolya kezdőknek, közép haladóknak.

Ez a belépő kategória, első sorban azoknak ajánlott akik még most kezdik elsajátítani a görkorcsolyázást, vagy akik egy nem túl drága de minőségi görkorcsolyát szeretnének maguknak.

Sokszor jobb választás egy ilyen alap belépő kategória egy minőségi görkorcsolya gyártótól, mint sem egy hangzatos felszereltségű de nem épp főként görkorcsolyák gyártásával foglalkozó márkából.

A görkorcsolyának megfelelő szármagassága van hogy jól tartsa a bokát, ami főleg kezdő gyerekeknél fontos. Egyedisége a többi állítható gyerek görkorcsolyával szemben, hogy a mérettartománya 6 számot ölel át úgy, hogy eközben a görkorcsolya irányíthatósága a kerekek elrendezésének és méretének köszönhetően megmarad. Ebből adódóan súlypontja is alacsony, ami megint csak elősegíti a tanulási folyamatot.

Kerekei kizárólag puha gumi és szilikon keverékű kerekek.

Profibb tudással rendelkező gyerekek részére már inkább a freeskate vagy az aggressive kategóriát ajánljuk.

K2 Merlin white/lilac gyerek állítható görkorcsolya egy alap modell gyerekek, részére, composit keréksínnel és egy közép kategóriás ABEC 3 csapágy szettel rendelkezik.
A nem túl nagy kerekek teszik kezelhetőbbé a görkorcsolyát, ami főleg a kezdőknek előnyös.

Cipője a K2 által még több évvel ezelőtt elsőként kifejlesztett Softboot technológiára épül. Ez a cipő szerkezet kialakítás tette verhetetlenné kényelemben a K2-t világszerte.
A cipő főbb tulajdonságai, ami a hosszútávú fájdalommentes görkorcsolyázás élményét biztosítja, a láb anatómiai vonalait követő puha lábra formálódó belső formamegtartó szivacsozás. A megfelelő szármagasság a jó bokatartás érdekében. És az Achilles szalaghoz beilleszkedő bokatartók a korcsolya sarkainál. Illetve a gyerek görkorcsolyáknál a cipő állíthatósága, ami ennél a modellnél 6 számot ölel át.

Méret tartományok: 29-34, 32-37, 35-40.

A maximálisan belehelyezhető kerekek méretei az állítható mérettartományoktól függően változik:

- Maximális kerék méret: 29-34 méretnél 72mm, 32-37 és 35-40 méretnél 76mm

A 3 pontos láb rögzítési rendszer, alul egy hagyományos egyszerűen behúzható fűzőrendszerrel kezdődik, ami a finom állítást teszi lehetővé a lábformához. Középen egy tépőzáras, úgy nevezett powerstrap található, ami a helyén tartja a lábat mozgás közben, és nem engedi előre hátra csúszkálni. Majd végül legfelül egy erős csat, ami a bokát befogja a váz szerkezetbe a stabil tartás érdekében.

Nagy előnye még a K2 márkának, hogy a hazai képviselet teljes alkatrészellátást, tanácsadást, és háttérszervizt biztosít a görkorcsolyákhoz a budapesti vagy a szegedi boltjaikban.

Ez a görkorcsolya gyárilag felszerelt fékkel rendelkezik. A fék leszereléséhez szükséges rövid tengelyt külön kell megrendelni. 
A fék leszereléséhez a következő tengelyre van szükség: K2 standard axle

..

Paraméterek

NEM GYERMEK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.