K2 Marlee Ice Pro black-turquise állítható jégkorcsolya, 35-40

31.990 Ft
26.990 Ft
16%
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Az amerikai K2 Marlee Ice Pro white/pink/türkiz gyorsfűzős gyerek állítható jégkorcsolya egy felső kategóriás modell gyerekek részére. A rekreációs gyerek jégkorcsolyák közül jelenleg ez a létező legkönnyebb típus. Cipőrészével egybeöntött szegecs mentes pengetartójának is köszönhetően nagyon alacsonyan van a korcsolya súlypontja, ami elősegíti a tanulási folyamatot. Szárát pedig kicsit magasabbra vették, hogy a kezdők is könnyen elboldoguljanak vele. Ez a két tulajdonsága, az alacsony súlypont, és a magasabb szár szintén egyedi és csak a K2 korcsolyáknál figyelhető meg ez a profi tervezés. Cipőkialakítása a K2 által még több évvel ezelőtt elsőként kifejlesztett Softboot technológiára épül. Ez a cipő szerkezet kialakítás tette verhetetlenné kényelemben a K2-t világszerte. A cipő főbb tulajdonságai, ami a hosszútávú fájdalommentes jégkorcsolyázás élményét biztosítja, a láb anatómiai vonalait követő puha lábra formálódó belső formamegtartó szivacsozás. A megfelelő szármagasság a jó bokatartás érdekében, valamint az achilles szalagokhoz beilleszkedő bokatartók a korcsolya sarkainál. Ezeknél a modelleknél a cipő állíthatósága ad egy óriási nagy előnyt. Így a láb növekedése miatt nem kell minden évben új korcsolyát venni, sőt a K2 magas szintű anyagminőség használatnak köszönhetően, több gyermeket is kiszolgálhat az évek során. Szintén egyedi ennél a márkánál, hogy az állíthatósága 6 számot ölel át. Ezért a használhatósága 1-2 évvel kitolódik a normál korcsolyákhoz képest, így már az elsőre kicsit drágábbnak tűnő korcsolya, hosszabb távon olcsóbb lesz; addig is a gyermek egy valóban jó felszereltségű korcsolyával tud megfelelően sportolni. Ez a korcsolya gyorsfűző rendszerrel van ellátva, ami nagyon gyors, egyszerű felvételt és finom állítást teszi lehetővé. Középen egy tépőzáras, úgy nevezett powerstrap található, ami a helyén tartja a sarkat korcsolyázás közben, nem engedi előre hátra csúszkálni. Majd végül legfelül egy erős csat gondoskodik a boka megfelelő tartásáról.

Ez a belépő kategória, elsősorban azoknak ajánlott akik még most kezdik elsajátítani a jégkorcsolyázást, vagy akik egy nem túl drága de minőségi jégkorcsolyát szeretnének maguknak. Sokszor jobb választás egy ilyen alap belépő kategória egy minőségi jégkorcsolya gyártótól, mint sem egy hangzatos felszereltségű de nem épp főként jégkorcsolyák gyártásával foglalkozó márkából.

A jégkorcsolyának megfelelő szármagassága van hogy jól tartsa a bokát, ami főleg kezdő gyerekeknél fontos. Egyedisége a többi állítható gyerek jégkorcsolyával szemben hogy a mérettartománya 6 számot ölel át úgy hogy eközben a jégkorcsolya irányíthatósága a penge elrendezésének köszönhetően megmarad. Ebből adódóan súlypontja is alacsony, ami megint csak elősegíti a tanulási folyamatot.

XS: 26-31 talphossz: 15.5-19 cm

S: 29-34 talphossz: 17-20.5 cm

M: 32-37 talphossz: 19.5-23 cm

L: 35-40 talphossz: 22-25.5 cm

ÉLEZÉS szükséges!

..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.