K2 Fit Ice Boa jégkorcsolya, black-orange, 41.5

59.990 Ft
39.990 Ft
33%
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Az amerikai K2 Fit Ice Boa felnőtt fitnesz jégkorcsolya kezdőknek, közép haladóknak. Ez a belépő kategória, elsősorban azoknak ajánlott akik még most kezdik elsajátítani a korcsolyázást, vagy akik egy nem túl drága de minőségi jégkorcsolyát szeretnének maguknak. Sokszor jobb választás egy ilyen alap belépő kategória egy minőségi jégkorcsolya gyártótól, mint sem egy hangzatos felszereltségű de nem épp főként jégkorcsolyák gyártásával foglalkozó márkából. 

K2 F.I.T Ice Boa jégkorcsolya egy kikönnyített és rendkívül kényelmes modell hobbi korcsolyázásra.


Cipője a K2 által még több évvel ezelőtt elsőként kifejlesztett Softboot technológiára épül. Ez a cipő szerkezet kialakítás tette verhetetlenné kényelemben a K2-t világszerte.


A cipő főbb tulajdonságai, ami a hosszútávú fájdalommentes jégkorcsolyázás élményét biztosítja: A láb anatómiai vonalait követő puha lábra formálódó belső formamegtartó szivacsozás, a megfelelő szármagasság a jó bokatartás érdekében, és az Achilles szalaghoz illeszkedő bokatartó szivacs a korcsolya sarkainál.

A 3 pontos láb rögzítési rendszer, alul egy gyors egyszerűen betekerhető fűzőrendszerrel kezdődik, ami a finom állítást teszi lehetővé a lábformához. Középen egy tépőzáras, úgy nevezett powerstrap található, ami a helyén tartja a lábat mozgás közben, és nem engedi előre hátra csúszkálni. Majd végül legfelül egy erős csat, ami a bokát befogja a váz szerkezetbe a stabil tartás érdekében.

Az szintén egyedi fejlesztésű K2 BOA fűző rendszer teszi teljessé a görkorcsolya komfortját és könnyen, kényelmesen való használhatóságát.

A rendszerben egy erős műanyag borításos finom acél sodrony fűző van végig vezetve, ezáltal a szakadásra nincs esély. A fűzőbujtatóknál pedig egy plusz műanyag fűző vezető van beépítve, hogy a használat során a vékony fűző véletlenül se koptassa ki azokat. A rendszer igen megbízható, hisz a K2 a még nagyobb igénybe vételnek kitett snowboard bakancsaiból emelte át ezt a technológiát a görkorcsolyáikba.

Ennél a típusnál már a 3M™ Thinsulate™ technikai anyagot használják a bélésnél. Ez lehetővé teszi a nedvesség, izzadság kivezetését a korcsolyából, és a hő bent tartását a láb melegen tartása végett.

..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.