K2 Alexis Ice Pro black-white-teal jégkorcsolya, 37

42.990 Ft
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

K2 Alexis Ice Pro black/white/teal felnőtt fitnesz jégkorcsolya kezdőknek, középhaladóknak. Ez a belépő kategória, elsősorban azoknak ajánlott, akik még most kezdik elsajátítani a korcsolyázást, vagy akik egy nem túl drága, de minőségi jégkorcsolyát szeretnének.

K2 Alexis Ice Pro jégkorcsolya egy kikönnyített és rendkívül kényelmes modell hobbi korcsolyázásra.
Cipője a K2 által még több évvel ezelőtt elsőként kifejlesztett Softboot technológiára épül. Ez a cipő szerkezet kialakítás tette verhetetlenné kényelemben a K2-t világszerte.
A cipő főbb tulajdonságai, ami a hosszútávú fájdalommentes jégkorcsolyázás élményét biztosítja: A láb anatómiai vonalait követő puha lábra formálódó belső formamegtartó szivacsozás, a megfelelő szármagasság a jó bokatartás érdekében, az Achilles szalaghoz illeszkedő bokatartó szivacs a korcsolya sarkainál.

A 3 pontos lábrögzítési rendszer, alul egy gyors egyszerűen behúzható fűzőrendszerrel kezdődik, ami a finom állítást teszi lehetővé a lábformához. Középen egy tépőzáras, úgynevezett powerstrap található, ami a helyén tartja a lábat mozgás közben, nem engedi előre hátra csúszkálni. Majd végül legfelül egy erős csat, ami a bokát befogja a váz szerkezetbe a stabil tartás érdekében.

Ennél a típusnál már a 3M™ Thinsulate™ technikai anyagot használják a bélésnél. Ez lehetővé teszi a nedvesség, izzadság kivezetését a korcsolyából, a hő bent tartását a láb melegen tartása végett.

..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.