Termékek Menü

Gyerek rollerek

Gyerek roller

Milyen gyerek rollert vegyek? Sokszor teszik fel nekünk ezt a kérdést és szerencsére mindig sikerült megfelelő roller tippet adni!

Milyen kockázatai vannak az olcsó gyerek rollereknek?

Mire és miért jó a 3in1 Micro roller gyerekeknek?

A Micro 3in1 gyerek rollerek legfőbb előnye az, hogy a gyerekek egyedül, segítség nélkül tanulnak meg vele egyensúlyozni és tudják fejleszteni koordinációs képességüket. A Micro gyerek rollerekben az a nagyszerű, hogy a gyerekek egyrészt maguktól, másrészt a saját tempójukban, apránként éreznek rá az egyensúlyra, ahogy az első lépegető mozdulatoktól eljutnak a gurulásokig. Kiváló készség- és képességfejlesztő eszköz, játék!
A gyerek roller elég pici ahhoz, hogy a gyermeknek kényelmes ülésen ülve leérjen teli talppal a lába, így használni tudja a megbillenés ellen is és az előrehaladást segítő lépegetéshez is már 1 éves kortól.

Gyerek roller

A gyermek fejlődésével az ülőkét egyre magasabbra állítjuk, majd végül könnyen le is tudjuk venni. Ezután a Micro roller "O"-kormánnyal tovább használható. A gyermek  24 hónapos kora körül, amikor eléri a megfelelő testmagasságot az "O"-kormány T-kormányra cserélhető, mely a 3in1 Micro gyerek roller készlet részét képezi.

Vélemények a Micro rollerekről

Ennek a 3in1 megoldásnak nagy előnye, hogy a gyermek 1 éves korától 5 éves koráig tudja használni ezeket a rollereket.

Gyerek Micro roller -->

Vásárlás előtt kipróbálhatja a gyerek rollereinket!