Gyerek rollerek

Gyerek roller

Milyen gyerek rollert vegyek? Sokszor teszik fel nekünk ezt a kérdést és szerencsére mindig sikerült megfelelő választ adni!

Ha szeretné a gyermekének mozgását javítani és a látni, hogy egy roller milyen módon képes boldogságot okozni egy gyermeknek, egyszerűen nyűglődés nélkül sétálni indulni, vagy egy kirándulás alkalmával a séta helyett rollerrel bejárni és felfedezni egy várost, akkor erre a legalkalmasabb egy svájci Micro roller.

A háromkerekű gyerek rollerek felfedezője Wim Ouboter, Ő az aki igazán szerethetővé varázsolta újra a rollerezés élményét a világon, mert már nagyon pici gyerekek is képesek a háromkerekű rollerekkel nagyon ügyesen, bátran, hatalmas mosollyal rollerezni.

Milyen kockázatai vannak az olcsó gyerek rollereknek?

Tudjuk és garantáljuk, hogy a pár ezer forintos gyerek rollerek megvásárlása után a gyerekek nem annyira szeretnek rollerezni, mert nem arra kanyarodik a roller amerre a gyermek szeretné, eldőlnek, elesnek vele rendszeresen. Egyszóval nem jelent olyan örömet, nem mint a ezek a Wim Ouboter által kifejlesztett eredeti, svájci minőségi, háromkerekű rollerek. Jaja és arról nem is beszéltünk, hogy az eredeti háromkerekű rollerből nem kell félév alatt újat vásárolni.  Míg egy Micro roller két év garancián túl is hosszú évekig, több generáción keresztül fogja használni, mert szinte elnyűhetetlen.

Mire és miért jó a Mini Micro Deluxe roller gyerekeknek?

A Mini Micro Deluxe gyerek rollerek legfőbb előnye az, hogy a 2-5 éves gyerekek egyedül, segítség nélkül tanulnak meg vele rollerezni. A szörfözés elvén alapuló kiváló készség- és képességfejlesztő eszköz!

A testsúlypont áthelyezés technikával javul a koncentráló képesség, nagy motorika, jobb-bal agyfélteke összehangoltsága és a legfontosabb a mozgáskészség fejlődik, egyensúlyérzék is természetesen. Szóval egy csodajárgányról beszélünk, de ez csak az eredeti MICRO roller esetén igaz! Rengeteg és rosszabbnál-rosszabb másolata van ezeknek a rollereknek. A kormány fokozatmentesen állítható, 35 kg testsúlyig terhelhető és 2 év garanciát biztosítunk és teljes körű alkatrész ellátással rendelkezünk.

Gyerek roller

Gyerek Micro rollerek 

A gyermek életkorától függően javasoljuk a háromkerekű rollereket:

1-5 évesek - 3in1 mini Micro Deluxe Plus vagy 3in1 mini Micro Deluxe rollerek: 1-kortól üléssel, akár a szülőnek tologató rúddal egy svájci kismotorral kezdhető a rollerezés; nem hangos, fejleszti a gyermek mozgáskészségét, ezt is dőléssel tudja irányítani a gyermek.  Két éves kortól már rollernek széles mosollyal, manőverezve a T-kománnyal.

5-12 évesek - Maxi Micro rollerek: ez a nagyobb változat, 50 vagy 70 kg testsúlyig terhelhető, a legnagyobb kedvenc... egy sima kétkerekűvel összehasonlítva ez egy komplex mozgás, sokkal élvezetesebb, hihetelen készségekről számolnak be a szülők, tánc, sport és egyéb mozgással kapcsolatos tevékenységekben komoly előnnyel és készségekkel indulnak a háromkerekű svájci rollerek használói. 

Vásárlás előtt kipróbálhatja a gyerek rollereinket!