Termékek Menü
0
Kategóriák

Gyerek bukósisak

A gyerek bukósisak fontosságáról

A híres sportfelszerelést forgalmazó márkák tudják, hogy a rollerezés és a kerékpározás nem csak a szórakozásról, kikapacsolódásról szól, hanem a biztonság is elsődleges. A biztonságos bukósisak viselése a rollerezés és kerékpározás egyik alapja, hogy a rollező gyermekünk egy olyan bukósisakban guruljon, ami egy esetleges baleset, esés közben is képes megvédeni a fejét.

gyerek bukósisak

A gyerek sisak megvéd

Ahogy a felnőtteknek, úgy a gyerekeknek is egyik legsebezhetőbb része a fej. A bukósisak a fejet védi, úgy gondoljuk fel kell vetetni a gyermekkel ha kötelező, ha nem. És spórolni sem érdemes. Csak a bevizsgált, tanúsítvánnyal ellátott bukósisakot adjuk gyermekünk fejére. A webshopunkban elérhető Polisport, Uvex és Casco bukósisakok között természetesen a gyermek sisakok is elérhetők igazán színes, vidám és fiatalos kiadásban. 

Ne bízza a véletlenre gyermeke biztonságát, tegyen bukósisakot a gyerkőc fejér minden egyes rollerezés és kerékpáros esetén! Tekintse meg webshopunk gazdag bukósisak kínálatát és rendeljen igényeinek megfelelően:

Gyerek bukósisak

Üzletünk

Bármilyen kérdésed van hívj bátran! +36304719152

Rózsakert Bevásárlóközpont, földszint, átrium

1026 Budapest, Gábor Áron u.74-78.

Hétfő-Péntek: 10.00 - 20.00

Szombat: 10.00 - 19.00

Vasárnap: 10.00 - 16.00

Ingyenes házhoz szállítás*

Következő munkanapi kiszállítás 15.00 óráig leadott rendelések esetén.

*9990 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás Magyarország teljes területén az DPD futárszolgálattal.

Bankkártyás fizetés