Roller teszt

Igyekszünk webshopunkban minél több információt biztosítani a svájci felnőtt és a gyerek Micro rollerekről, illetve telefonon is rendelkezésre áll roller szakértőnk. De fontosnak tartjuk a sok infó mellett a személyes tapasztalatot is rollereinkkel. Mivel a hazai piac is tele van rengeteg silány miőségű rollerrel, ezért egy személyes tapasztalat éles körülmények között érzékeltetni tudja a svájci Micro roller és a többi roller közötti különbséget.  
Tudtad, hogy Micro roller webshopunk és szaküzletünk Budapest és az ország legnagyobb Micro roller kínálatát biztosítja?

Vásárlás előtt teszteld le a rollereket szaküzletünkben

Ha teheted feltétlen gyere el hozzánk, mert a Micro rollerek teljes modell választékából mindenkinek személyre szabott tanácsot tudunk biztosítani több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező roller szakértőink. 

Hol tesztelheted a svájci rollereket?

Rózsakert Bevásárlóközpont - 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78. földszint, BENU Gyógyszertár mellett

A Micro rollerek legfontosabb szembetűnő tulajdonsága a svájci minőséget tükröző megjelenés.

Kerekek: olyan gumi-műanyag összetételűek, melyek hangtalan, lágy, gyors rollerezést tesznek lehetővé, az ABEC9 ipari csapágyaknak köszönhetően erőlködés nélkül rollerezhetünk hosszű kilométereken keresztül. A kerekek nagy kopásállósággal rendelkeznek, ez sok száz-ezer kilométer megtétele után cserélendőek csupán.

Alacsony fellépő: a térd, csípő izületek, combizom kímélését szolgálja, a fellépő párhuzamos felezésével a lábak könnyedén cserélhetőek rollerezés közben.

Összecsukható: egy zárszerkezet kinyitásával és két darab biztonsági gomb egyszerre történő benyomásával másodpercek alatt összecsukható és kinyitható a roller.

Kormánymagasság: fokozatmentesen bárhol beállítható, olyan szivacsmarkolattal szerelt, mely a szervezetre nézve nem tartalmaz káros műanyagot, évekig kiszolgálja a rollerezőt, ha nem sérül meg.

Lássuk milyen felnőtt rollereket próbálhatsz ki üzletünkben:

VÁROSI roller, a komfortért, akár hosszú távokra, akár szabadidős tevékenységhez

Csodálatos FEHÉR színű csajos roller

Státusz szimbólum svájci FELNŐTT roller

Kisebb helyigényű extra gyors 14,5 cm átmérőjű kerekekkel

Teleszkópos roller magas testsúly esetén

GYEREK rollerek

A Micro roller márka tulajdonosa, feltalálója az elöl kétkerekű rollereknek a világon, azaz kickboardok megalkotója. A Micro roller egy olyan találmánnyal állt elő, mely esetében a roller elöl két kereket kapott, melyet oldalirányú mozgatással és nem normál kormányzással tudunk irányítani. Ez a gördeszkázós, szörfözős, snowboardozós mozgás sok pozitív élettani hatással rendelkezik, ezért is a gyerekek és szüleik óriási kedvence. A roller stabil, szinte azonnal tud rollerezni vele a gyermek, a test súlypontjának áthelyezésével irányítható, egészen pici kortól segíti a gyerek haladását az unalmas sétálás helyett. A manőverezés által az egész test mozog, erősödik a vázizom rendszer, fejlődik a mozgáskészség, koncentráló képességet növeli és nem utolsó sorban nagy motorikus mozgásokat is fejleszti. Évek óta tapasztaljuk, hogy a gyerekek nagyon gyorsan elsajátítják a 3 kerekű rollerezés technikáját. Sok esetben a próba rollerezés ideje alatt ráéreznek az alapvető irányítási mozdulatokra.

Roller üléssel tologató rúddal, az eredeti VILÁGJÁTÉK termék, 1-5 éveseknek

EREDETI 3 kerekű roller 2-5 éveseknek

Maxi Micro rollerek 5-12 éveseknek

Összecsukható, szuperkönnyű 2 kerekű alumínium rollerek 5 éves kortól

Reméljük, hogy sikerült választ adunk kérdéseidre és mielőbb kipróbálod rollereinket üzletünkben!

Ügyfelszolgálatunk szívesen fogadja hívásod.

+36304719152