Casco SP-2 Carbonic Visor white sísisak, 55-57 cm

89.990 Ft
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

SP-2 Snowball – Stílus és funkcionalitás találkozása

A német Casco bukósisak gyártó legújabb fejlesztésű beépített síszemüvege egyedülálló módon akár menet közben is egy egyszerű mozdulattal a sisak tetejére csúsztatható. A SNOWmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi!

A más gyártók által használt veszélyes fém csavarok helyett az SP-2 esetében a SNOWmaskot egy rugalmas gumipánt köti a sisakhoz, mely ütközéskor elkerülhetővé teszi a fém csavarok és a fix rögzítés által esetlegesen okozott fej és csigolyasérüléseket

Az SP-2 Snowball esetében alkalmazott technológiák:

      Felhajtható SNOWmask szemvédő lencse: 

Optikailag első osztályú lencse, mely rendkívül széles panoráma-látómezőt biztosít és dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi. 

    Négy különböző méretben: 

Hogy kortól és fejkörmérettől függetlenül mindenki megtalálja a magának legkényelmesebbet.

    Monocoque ultra:

Ezen innovatív technológiával ellátott fejvédők külső héjszerkezete több különböző rétegből áll, mely garantálja a legmagasabb szintű védelmet és a divatos sisakforma kialakításának lehetőségét.

    Megnövelt tarkóvédelmi zóna: 

A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

    Disk fit Vario méretállító rendszer:  

Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára. 

    MyStyle zsinór: 

Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

    Kényelmes belső kialakítás:

Egyszerűen kipattintható, cserélhető és mosható bélés.

..

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.